06.05.2019

У Києві судитимуть дилерів-оптовиків, яких затримали із партією психотропів на 1 млн гривень

    

Київською місцевою прокуратурою №9 скеровано до суду обвинувальний акт відносно трьох осіб, які займались оптовим збутом психотропної речовини МДМА на території міста Києва.
 
Вказану групу затримали у листопаді 2018 року за результатами проведених у кримінальному провадженні гласних і негласних слідчих дій та оперативних закупок.
 
Для прикриття своєї діяльності зловмисники використовували засоби конспірації, змінювали державні реєстраційні знаки автомобіля, яким користувалися, а також мали у своєму розпорядженні підроблений документ на транспортний засіб,  що забороняв працівникам правоохоронних органів проводити його огляд.
 
Під час обшуків у фігурантів вилучили близько 3000 наркотичних пігулок МДМА, вартість яких сягає 1 млн гривень. Крім того, задокументовано факт збуту 2500 пігулок цієї психотропної речовини. Також у помешканні виявили наркотичну речовину кокаїн в особливо великих розмірах.
 
На сьогодні обвинувальний акт відносно трьох осіб за ч. 3 ст. 307 КК України направлено до Солом’янського райсуду м. Києва для розгляду по суті.
 
Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2850