10.05.2019

Колишньому поліцейському оголошено підозру у причетності до шахрайського заволодіння квартирами професора фізико-математичних наук

    

Київською місцевою прокуратурою №7 спільно з КМУ ДВБ НП України викрито колишнього працівника поліції у причетності до шахрайського заволодіння нерухомістю, що належить професору фізико-математичних наук.
Як повідомлялося раніше, правоохоронцями у лютому 2019 року затримано та повідомлено про підозру шахраю, який скориставшись безпорадним станом 62-річного науковця, викрав документи на дві його квартири у Печерському районі столиці та в подальшому заволодів вказаною нерухомістю, завдавши збитки на суму 3 млн. 350 тис. грн. Підозрюваний на даний час утримується під вартою  в Київському СІЗО.
 
За результатами проведених слідчих дій, працівниками місцевої прокуратури та оперативниками встановлено причетність до вказаного злочину колишнього працівника поліції, який на момент вчинення злочину перебував на службі в органах національної поліції.
 
Вказаний правоохоронець, зловживаючи довірою потерпілого, вжив ряд заходів з метою вчинення та подальшого приховування незаконного заволодіння квартирами.
 
10.05.2019 колишньому працівнику поліції вручено повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України.
 
На даний час встановлюються інші особи, які можуть бути причетні до цього злочину.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3724