13.05.2019

Подружжя збувачів амфетаміну постануть перед судом

  

Київською місцевою прокуратурою №4 скеровано до суду обвинувальний акт відносно двох осіб, які займалися незаконним розповсюдженням психотропних речовин.
 
Подружжя затримали в лютому 2019 року за результатами ряду проведених оперативних закупок психотропної речовини – амфетамін.
 
Слідчими Дніпровського УП ГУ НП України в м. Києві в ході розслідування встановлено, що обвинувачені займалися незаконним розповсюдженням психотропної речовини на території Дніпровського району столиці.
 
В ході проведення обшуку за місцем проживання останніх виявлено та вилучено заздалегідь розфасовану психотропну речовину – амфетамін, сумарна вартість якої складає понад 100 тис. грн та 40 тис. грн, отримані від її збуту.
 
Зловмисникам - 26-річному чоловіку та його 30-річній дружині повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
 
Наразі обвинувальний акт за ч. 2 ст. 307 КК України (збут психотропних речовин за попередньою змовою групою осіб) скеровано до Дніпровського районного суду в м. Києві для розгляду по суті.
 
Подружжю наркозбувачів загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2812