16.05.2019

Самоправцю, який переобладнав горище багатоповерхівки у 8 квартир з метою продажу, повідомлено про підозру

    

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 1 слідчими Голосіївського УП ГУНП в м. Києві повідомлено про підозру зловмиснику, який самовільно захопив горище багатоквартирного будинку у Голосіївському районі столиці, чим завдав значної шкоди інтересам інших мешканців будинку.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік на підставі підроблених документів зареєстрував 8 неіснуючих квартир, які начебто утворилися в результаті переобладнання горища на мансардний поверх будинку, розташованого по вул. Паньківській в м. Києві, з метою подальшого власного збагачення.
 
Підробивши Розпорядження Голосіївської РДА, молодик узаконив право розпорядження та користування вказаним майном та зареєстрував за собою право власності на всі «новоутворені» квартири.
 
 Надалі, не маючи дозвільної документації, зловмисник розпочав самовільне переобладнання горища під житлові квартири з метою їх подальшої реалізації та отримання грошової вигоди.
 
На сьогодні ділку повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 356, ч. 4 ст. 358 КК України (самоправство та використання підроблених документів).
 
На незаконно відчужене майно накладено арешт. Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4547