27.05.2019

Зловмисник, який заради наживи поранив таксиста та вбив військовослужбовця відбуватиме покарання довічно

      

За участі столичної прокуратури в апеляційному порядку засилено вирок у вигляді довічного позбавлення волі 28-річному чоловіку, який з метою пограбування здійснив замах на життя водія таксі, а потім вбив випадкового перехожого.
 
Тяжкі злочини були скоєні 25 квітня 2016 року в Дарницькому районі столиці.
 
Зловмисник завдав ножове поранення в шию водію таксі, який його підвозив, після чого схопивши мобільний телефон потерпілого, втік. А вже через 20 хвилин напав на 43-річного військовослужбовця, якого випадково зустрів, тікаючи з місця скоєння попереднього злочину. Зловмисник наніс офіцеру несумісні з життям ножові поранення.
 
За результатами проведення негласних слідчих (розшукових) дій підозрюваного вдалося встановити та затримати.
 
Рішенням Дарницького районного суду м. Києва зловмисника засуджено до довічного позбавлення волі з конфіскацією всього майна, що є його особистою власністю.
 
Не погоджуючись із прийнятим рішенням захисник обвинуваченого та обвинувачений подали апеляційні скарги.
 
Ухвалою Київського апеляційного суду апеляційні скарги захисника та обвинуваченого, щодо зміни та обрання міру покарання не пов’язаної з довічним позбавленням волі, залишено без задоволення.
 
Вбивця відбуватиме покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією всього майна, яке є його особистою власністю.
 
Прес служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3153