10.06.2019

Зловмисник, обвинувачений у сексуальному насильстві відносно 9-річної дівчинки, відбуватиме 14 років тюрми

    

Київським апеляційним судом підтримано позицію прокуратури міста Києва та залишено без змін вирок суду першої інстанції, яким зловмисника засуджено до 14 років позбавлення волі за сексуальне насильство над 9-річною дівчинкою.
 
Як вже повідомлялось, у жовтні 2016 року до правоохоронних органів звернулась мати дівчинки, яка випадково знайшла у мобільному телефоні цивільного чоловіка фотографії, які підтверджували, що останній вступав у статеві зносини неприроднім способом з її 9-річною дочкою.
 
Прокурором Київської місцевої прокуратури №2 у суді було повністю доведено вину 28-річного чоловіка у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 153 КК України, тобто у задоволенні статевої пристрасті неприроднім способом із погрозою застосування фізичного насильства, з використанням безпорадного стану потерпілої особи, вчиненого щодо малолітньої дівчинки, та судом призначено покарання у вигляді 14 років позбавлення волі.
 
Не погоджуючись із прийнятим рішенням захисники обвинуваченого подали апеляційні скарги, в яких просили суд апеляційної інстанції скасувати вирок та закрити провадження у зв’язку з не встановленням достатніх доказів для доведення винуватості обвинуваченого.
 
Прокурор, який приймав участь у розгляді апеляційних скарг, категорично заперечував проти їх задоволення та просив суд залишити вирок Дарницького районного суду м. Києва без змін.
 
Заслухавши аргументи сторін Київський апеляційний суд 06.06.2019  відмовив адвокатам у задоволенні апеляційних скарг та засилив вирок Дарницького районного суду м. Києва.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3380