18.06.2019

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт відносно екс-посадовця ДФС, викритого на збуті та контрабанді сильнодіючих лікарських засобів

    

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №7 завершено розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно на цей час вже колишнього працівника ГУ ДФС у Львівській області, який займався збутом сильнодіючих лікарських засобів в особливо великих розмірах.
 
За протиправною діяльністю головного державного ревізора-інспектора правоохоронці спостерігали майже 4 місяці та провели низку оперативних закупок. Збут сильнодіючих препаратів підозрюваний налагодив через поштове відділення на Подолі. Крім того, встановлено факт контрабандного переміщення посадовцем сильнодіючих речовин через митний кордон України до Республіки Польща.
 
Чоловік був затриманий 21.02.2019  у робочому кабінеті працівниками місцевої прокуратури спільно зі слідчими Подільського УП ГУНП у м. Києві за оперативного супроводження ГУ БКОЗ СБ України.
 
За результатами досудового розслідування колишньому посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч.3, 4 ст.321, ч.2 ст.15 ч.1 ст.201 КК України.
 
На даний час обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2967