05.07.2019

Розбещувача малолітніх дівчат взято під варту без права внесення застави

    

У п’ятницю, 5 липня 2019, за клопотанням Київської місцевої прокуратури №8 Святошинський райсуд столиці обрав запобіжний захід 53-річному громадянину Молдови, підозрюваному в неодноразовому вчиненні розпусних дій відносно малолітніх дівчат та створенні порноматеріалів.
 
Нагадаємо, підозрюваний вчиняв розпустні дії з дітьми відпочиваючих у с. Грибовка на Одещині, яким здавав житло.
 
Дії зловмисника кваліфіковані за двома статтями Кримінального кодексу, що передбачають відповідальність за вчинення розпусних дій стосовно малолітніх, а також за виготовлення та розповсюдження зображень порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію.
 
У своєму клопотанні прокурор просив суд застосувати відносно підозрюваного найсуворіший запобіжний захід, а саме тримання під вартою без альтернативи.
 
Суд, заслухавши доводи сторін, задовольнив клопотання прокурора, обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права на заставу.
 
За вчинене чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими Святошинського УП НП у місті Києві за матеріалами Київського управління кіберполіції та процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №8.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3263