11.07.2019

Зловмиснику, який із кулаками накинувся на дідуся та 2-річного хлопчика, оголошено про підозру

    

Київською місцевою прокуратурою №8 повідомлено про підозру чоловіку, який вчиняв хуліганські дії та з кулаками напав на 76-річного дідуся та дворічного хлопчика.
 
Інцидент стався увечері 9 липня у дворі будинку по вул. Тулузи у Святошинському районі столиці.
 
Чоловік, перебуваючи під дією неідентифікованої речовини важкого ступеня, вибіг із під’їзду повністю роздягнутим та почав неадекватно себе поводити. Побачивши 76-річного сусіда, зловмисник підбіг до нього, вдарив кулаком у обличчя та відібрав візок. Потім пошкодив ним автомобіль, припаркований поруч. Надалі, перебуваючи повністю оголеним на дитячому майданчику вдарив по голові 2-річного хлопчика, який там стояв.
 
Хуліганські дії зловмисника зупинили небайдужі громадяни, які затримали правопорушника та передали його поліцейським.
 
Наразі 38-річного нападника затримано у порядку ст.208 КПК України.
 
За результатами розслідування чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 296 (хуліганство, пов’язане з опором громадянам, які припиняли хуліганські дії) та ч. 2 ст.186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого), санкції яких передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.
 
За погодженням з місцевою прокуратурою до суду внесено клопотання до суду щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2827