15.07.2019

У Києві затримали чоловіка, який вчиняв розпусні дії до 11-річного хлопчика, що роздавав листівки

    

У столиці Київською місцевою прокуратурою №2 повідомлено про підозру 28-річному чоловіку, який в одному з розважальних торгових центрів столиці вчинив розпусні дії відносно 11-річного хлопця.
 
Зловмисник, під приводом оплати послуг малолітньої дитини по роздачі листівок, заманив останнього до підсобного приміщення, де вчинив відносно дитини розпусні дії, задовольняючи при цьому свої статеві пристрасті.
 
У п’ятницю, 12.07.2019, після того, як хлопець розповів батькам про те, що трапилось, працівниками поліції шляхом проведення невідкладних слідчих (розшукових) дій зловмисника було затримано.
 
За результатом слідства чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.156 КК України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. У вчиненому молодик зізнався.
 
13.07.2019 за клопотанням Київської місцевої прокуратури №2 відносно підозрюваного Дарницьким районним судом м. Києва застосовано запобіжних захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці без визначення застави.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
 

кількість переглядів: 3172