17.07.2019

Київська прокуратура повідомила про підозру трьом підліткам, які безпричинно побили чоловіка та зняли свої дії на відео

     

Київською місцевою прокуратурою №7 повідомлено про підозру трьом неповнолітнім, які з хуліганських мотивів завдали тілесних ушкоджень 51-річному чоловіку, якого випадково зустріли на вулиці. 
 
Інцидент стався 18 червня цього року на території житлового масиву Виноградар у Подільському районі столиці.
 
Побачивши у дворі житлового будинку чоловіка, який здався їм безхатьком, молодики почали по черзі наносити йому удари по різним частинам тіла. На його прохання зупинитися та не чіпати його, зловмисники не реагували. Більше того, свої дії підлітки знімали на мобільний телефон та в подальшому виклали відеозапис у соціальну мережу.
 
За результатом проведених слідчих дій 17.07.2019 молодикам оголошено про підозру за ч. 2 ст. 296 КК та ч. 3 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненому групою осіб).
 
Зауважимо також, що один із підозрюваних весною 2019 року вже був  суджений за вчинення аналогічного кримінального правопорушення, яке виразилось в розпилюванні на вулиці сльозогіного газу в обличчя літніх жінок та фіксуванні вказаних дій на камеру мобільного телефону.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3542