17.07.2019

Головного податкового ревізора ГУ ДФС в м. Києві затримали з хабарем на робочому місці

    

У середу, 17 липня 2019 року, прокуратурою міста Києва спільно зі слідчим управлінням ГУ НП в м. Києві за участі УЗЕ в Києві ДЗЕ НП України на одержанні неправомірної вигоди затримано головного державного податкового ревізора – інспектора відділу перевірок у сфері будівництва Управління аудиту у сфері матеріального виробництва Департаменту аудиту Головного управління ДФС у місті Києві.
 
Так, до правоохоронних органів звернувся представник приватного підприємства, який повідомив, що вказаний посадовець у категоричній формі вимагає від нього неправомірну вигоду за сприяння у швидкому проведенні позапланової перевірки даного підприємства та отриманні позитивного висновку.
 
Свої «послуги» ревізор оцінив у 1000 доларів США.
 
У ході контролю за вчиненням злочину посадовця затримали у робочому кабінеті одразу після одержання ним грошових коштів.
 
Наразі затриманому готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального Кодексу України (одержання неправомірної вигоди службовою особою). Також вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від посади.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3184