22.07.2019

Керівнику підприємства повідомлено про підозру за фактом самовільного зайняття землі та будівництва в санітарно-захисній зоні

    

Київською місцевою прокуратурою № 4 повідомлено про підозру керівнику приватного підприємства за фактом самовільного будівництва на самовільно зайнятій земельній ділянці на території Дніпровського району столиці.
 
Як установлено у ході досудового розслідування, підприємець, не маючи жодного правовстановлюючого документу, самовільно зайняв земельну ділянку по вул. Березняківській площею близько 200 кв.м, яка знаходиться в санітарно-захисній зоні від залізничних колій, та збудував на ній  капітальну споруду – автомобільну мийку.
 
За наслідками досудового розслідування зловмиснику повідомлено про підозру за фактом вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 197-1 КК України (самовільне будівництво будівлі на самовільно зайнятій земельній ділянці, яка знаходиться в санітарно-захисній зоні).
 
На даний час вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.
 
З метою забезпечення у кримінальному провадженні за клопотанням сторони обвинувачення на вказану нерухомість накладено арешт.
 
Прес служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3363