22.07.2019

Оголошено підозру чоловіку та жінці, які викрали свою знайому та вимагали в неї гроші

    

Київською місцевою прокуратурою №5 повідомлено про підозру двом молодим людям, які вночі 15.07.2019 викрали свою знайому та вимагали від неї грошові кошти.
 
Під час проведення першочергових слідчих дій було встановлено, що у зв’язку із неприязними відносинами з потерпілою, у зловмисників виник план незаконно позбавити її волі та заволодіти її майном. Для реалізації свого плану викрадачі домовилися про зустріч із потерпілою близько першої години ночі на столичній Оболоні.
 
Під час зустрічі зловмисники силоміць заштовхали дівчину до автомобіля, вивезли її до лісосмуги та застосовуючи фізичне насильство вимагали гроші. Перед тим, як відпустити потерпілу, викрадачі обрізали їй волосся.
 
Завдяки швидкому реагуванню та злагодженим діям правоохоронців автомобіль, на якому було викрадено дівчину встановлено, а самих  зловмисників затримано в  порядку статті 208 КП України.
 
За результатами слідства, чоловіку повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 146, ч.2 ст.186, ч.1 ст.296 КК України,  а жінці - за ч.2 ст.146 КК України.
 
Слідство,  у ході якого буде встановлено мотиви викрадення та інші обставини вчинення злочину, триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3491