26.07.2019

Столична прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно екс-начальника управління Київської ОДА, викритого в корупції

     

Київською місцевою прокуратурою № 6 до Шевченківського районного суду м. Києва скеровано обвинувальний акт за обвинуваченням колишнього заступника директора – начальника управління містобудування та архітектури Київської обласної державної адміністрації у пособництві до надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище.
 
Як установлено слідством, вказаний посадовець сприяв в отриманні іншою службовою неправомірної вигоди в розмірі 80 тис. грн. за погодження матеріалів проекту землеустрою в межах Васильківського району, Київської області.
 
Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 369 КК України.
 
Викриття посадовця відбулося в межах документування іншого злочину, а саме одержання хабара посадовцем Головного управління Держгеокадастру на Київщині, обвинувальний акт відносно якого також скеровано до суду.
 
Досудове слідство у кримінальних провадженнях здійснювалося за процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 6 слідчими СВ Печерського УП ГУНП в м. Києві за оперативного супроводження ГВ БКОЗ ГУ СБ України в м. Києві та Київській області.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3129