09.08.2019

Трагічна смерть студента НАУ: двоє зловмисників постануть перед судом

    

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №9 завершено розслідування стосовно двох зловмисників, причетних до смерті студента НАУ.
 
Жахливий злочин стався на початку квітня цього року в одному із нічних клубів на Шулявці. Між молодиками виник конфлікт, який переріс у бійку. В результаті один із зловмисників наніс потерпілому 10 ножових поранень. З місця вчинення злочину правопорушники втекли.
 
Смерть 21-річного студента настала від множинних колото-різаних поранень правої сідниці та стегна з ушкодженням магістральних судин.
 
За наслідками проведення слідчих (розшукових) дій нападника, який наносив ножові поранення, було встановлено та затримано. Його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 121, ч. 4 ст. 296 КК України. Наразі він перебуває під вартою.
 
У ході подальшого слідства була надана правова оцінка і діям його приятеля. 18-річному молодику оголошено підозру за ч. 4 ст. 296 КК України.
 
На сьогодні досудове слідство у кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт відносно зловмисників буде направлено до Солом’янського районного суду м. Києва для розгляду по суті. 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3130