14.08.2019

Повідомлено про підозру хулігану, який у супермаркеті на Печерську завдав тілесних ушкоджень подружжю та 6–річній дитині

    

Київською місцевою прокуратурою № 6 повідомлено про підозру чоловіку, який з хуліганських мотивів завдав тілесні ушкодження трьом особам, серед яких була малолітня дитина.
 
Інцидент стався 11 серпня цього року в приміщенні супермаркету, що по вул. А. Філатова у Печерському районі столиці.
 
Чоловік перебуваючи у нетверезому стані в приміщенні супермаркету, безпричинно спровокував сварку та конфлікт з іншим чоловіком та дружиною останнього, під час якого почав наносити їм удари руками та ногами в область обличчя та тулуба при цьому голосно висловлювався нецензурною лайкою в бік останніх.
 
У подальшому, вийшовши з приміщення супермаркету свої хуліганські дії не припинив та почав наносити удари руками та ногами по автомобілю потерпілих, за кермо якого сіла жінка.
 
Після цього, наблизившись до потерпілого чоловіка, який в той час йшов за руку до автомобіля зі своєю 6-річною дитиною штовхнув його, внаслідок чого останній із своєю дитиною впали на землю та отримали тілесні ушкодження, а саме перелом ліктьової кістки правого передпліччя зі зміщенням уламків» та «забій м’яких тканин передньої черевної стінки», «забійної рани лівої завушної області», відповідно.
 
43-річного нападника затримано та повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом) та ч. 1 ст.122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3225