20.08.2019

Підозрюваного у вбивстві власного батька поміщено до психіатричного закладу

    

За клопотанням Київської місцевої прокуратури №9 29-річного молодика, затриманого за підозрою у вбивстві свого батька, буде поміщено до медичного закладу.
 
Встановлено, що 61-річний батько приїхав з Кіровоградщини в столицю на заробітки та влаштувався на будівництві, після чого взяв у помічники свого сина, який страждає на психічні розлади.
 
Пропрацювавши майже тиждень, син повернувся додому без батька та повідомив матері, що вбив його. Не вірячи почутому жінка зателефонувала до керівника бригади, після чого бригадир піднявся до приміщення тимчасово проживання чоловіка, де виявив його бездиханне тіло з ножовими пораненнями.
 
Вже за декілька годин після встановлення факту вбивства, були зібрані докази, які свідчили, що до вбивства чоловіка дійсно причетний його рідний син. 
 
На даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.
 
За клопотанням прокуратури, на час досудового слідства підозрюваному обрано запобіжний захід у виді поміщення до закладу з наданням психіатричної допомоги в умовах, що виключають його небезпечну поведінку.
 
Досудове слідство триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3252