28.08.2019

Прокуратурою внесено клопотання про застосування відносно екс-очільниці МОЗ України раніше вже обраного запобіжного заходу

    

На виконання рішення суду прокуратурою міста Києва до Печерського райсуду столиці внесено клопотання щодо вирішення питання про застосування відносно екс-очільниці МОЗ України, затриманій 27.08.2019 в аеропорту “Жуляни”, раніше вже обраного запобіжного заходу у вигляді тримання вартою.
 
Так, у травні 2015 року Печерський районний суд м. Києва задовольнив клопотання слідчого в особливо важливих справах Генеральної прокуратури України про обрання екс-міністру МОЗ України, підозрюваній у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Згідно з ухвалою, після затримання підозрюваної не пізніше як через 48 годин слідчий має забезпечити її доставку до суду для розгляду питання про застосування обраного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
У середу, 28 серпня, відповідне клопотання внесено прокурором до Печерського райсуду м. Києва. Час засідання буде визначено у ході автоматичного розподілу справ у суді.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
 

кількість переглядів: 3477