30.08.2019

Затримано підозрюваних у жорстокому вбивстві таксиста на Кільцевій дорозі

      

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №8 затримано та повідомлено про підозру двом особам за фактом умисного вбивства водія таксі у Києві.
 
Так, в ніч 28 серпня біля зупинки громадського транспорту «Південна Борщагівка», що розташована на Кільцевій дорозі в місті Києві, перехожі виявили тіло молодого чоловіка з ознаками насильницької смерті, а саме з ножовим пораненням у шию.
 
Особу загиблого вдалося встановити. Ним виявився 22-річний уродженець Вінницької області, який працював водієм служби таксі. У подальшому, на узбіччі дороги виявлено автомобіль, яким він керував.
 
У ході  проведення першочергових слідчих (розшукових) заходів співробітники поліції опрацювали записи з усіх камер відеоспостереження, наявних у магазинах, станціях технічного обслуговування, прилеглих будинків та заправках на встановленому маршруті пересування автомобілю загиблого, а також перевірили на причетність до вчинення даного злочину пасажирів, які користувались послугами вказаного таксі у період вчинення злочину.
 
29.08.2019 за результатами опрацювання та перевірки встановленої інформації за підозрою у вчиненні даного злочину працівниками Святошинського УП  та управління карного розшуку у м. Києві за місцем свого проживання затримано 34-річного чоловіка та 25-річну жінку - громадян Республіки Молдова.
 
Проведеним обшуком за місцем проживання затриманих вилучено два мобільні телефони, які належали померлому, та одежа (кросівки, джинси, футболка) з явними слідами речовини бурого кольору. Також установлено, що після вчинення злочину зловмисники намагалися скористатися банківським картками загиблого чоловіка.
 
Наразі затриманим оголошено підозру за ч.2 ст. 115 КК України. Вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів. Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3328