11.09.2019

Серійного викрадача авто засуджено до 5 років позбавлення волі

     

Київська місцева прокуратура № 4 підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 30-річного киянина, який маючи не зняту та не погашену судимість за заволодіння транспортними засобами, повторно вчинив аналогічний злочин.
 
Так, перебуваючи по вул. Плеханова помітивши автомобіль марки «Opel», шляхом злому замка дверей проник в салон автомобіля, після чого заготовленим інструментом завів двигун та зник з місця злочину.
 
Згодом, з метою повторного незаконного заволодіння автомобілем, обрав об’єктом посягання «Мерседес». Цього разу зловмиснику не вдалося запустити двигун. Тоді на іншому автомобілі за допомогою троса зловмисник відбуксирував «Мерседес», таким чином заволодівши ним.
 
За принципової позиції Київської місцевої прокуратури № 4 до покарання у виді 5 років 4 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна 30-річного викрадача автомобілів засуджено за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом).
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3046