13.09.2019

Оголошено підозру екс-керівнику ОСББ, який привласнив 1 млн грн, сплачених мешканцями будинку за комунальні послуги

    

Київська місцева прокуратура № 6 здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом заволодіння грошових членів столичного ОСББ колишнім головою правління вказаного об`єднання.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що колишній голова правління ОСББ відкрив рахунки у банківській установі, на які мешканці будинку щомісячно перераховували грошові кошти за отримані комунальні послуги, а саме: постачання холодної та гарячої води, опалення будинку, електроенергію, утримання будинку та прибудинкової території. 
 
Надалі, голова правління ОСББ, реалізуючи свій злочинний умисел, шляхом зловживання службовим становищем на підставі підписаних ним особисто грошових чеків знімав кошти з вказаних рахунків та витрачав на власні потреби, чим заподіяв матеріальної шкоди ОСББ на суму понад 1 мільйон гривень.
  
За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 6 Печерським УП ГУНП в місті Києві зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 191 КК України. Досудове слідство триває. 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3253