26.09.2019

До суду скеровано обвинувальний акт щодо афериста, який під приводом продажу елітних автомобілів ошукав потерпілих на 27 мільйонів гривень

      

Київською місцевою прокуратурою №9 спільно з СВ Солом’янського УП ГУ НП в місті Києві до суду скеровано обвинувальний акт відносно зловмисника, котрий шляхом обману заволодівав грошовими коштами в особливо великих розмірах та займався збутом наркотичних засобів.
 
Так, у період з 2015 по 2017 рік, зловмисник під приводом здійснення підприємницької діяльності пропонував громадянам послуги щодо купівлі-продажу елітних автомобілів та інвестування в залізничні перевезення. Однак зловживаючи довірою клієнтів, аферист не виконував взятих на себе зобов’язань та заволодівав їх коштами.
 
В ході досудового розслідування встановлено 5 потерпілих, яким завдано  збитків на зальну суму 27 мільйонів гривень.
 
Крім того, продовжуючи вчиняти кримінальні правопорушення, зловмисник був викритий правоохоронцями на збуті наркотичного засобу - кокаїн.
 
Усвідомлюючи настання негативних для себе наслідків, підозрюваний в період з березня по липень 2019 року переховувався від слідства, у зв’язку з чим був оголошений у розшук.
 
На даний час підозрюваний знаходиться в Київському слідчому ізоляторі під вартою.
 
Обвинувальний акт за ч.4 ст.190 та ч.2 ст.307 КК України скеровано до Солом’янського районного суду для розгляду по суті.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3099