03.10.2019

Начальнику управління Дарницької РДА повідомлено про підозру у розкраданні коштів, виділених на ремонт столичної школи

    

Столичною прокуратурою спільно з СУ ГУ НП в м. Києві за матеріалами УЗЕ у м. Києві ДЗЕ НП України повідомлено про підозру начальнику Управління капітального будівництва Дарницької районної у м. Києві державної адміністрації та заступнику директора ТОВ «Контроль за Будівництвом та Технагляд «Кобуте», який здійснював технічний нагляд, у заволодінні державними коштами у сумі понад 400 тис. грн.
 
Встановлено, що Між Управлінням капітального будівництва Дарницької РДА та підрядною організацією був укладений договір про виконання капітального ремонту приміщень загальноосвітнього навчального закладу №316 по пр. м. Бажана у Дарницькому районі м. Києва на загальну суму 2,9 млн. грн.
 
У подальшому начальником Управління РДА та заступником директора ТОВ «Контроль за Будівництвом та Технагляд «Кобуте», що здійснював технічний нагляд, були підписані акти виконаних робіт.
 
Однак, проведеними у ході досудового розслідування судовими експертизами встановлено та підтверджено фактичне невиконання підрядником робіт на суму понад 400 тис. грн., а саме не проведено заміну сантехніки, дверей тощо.
 
У зв’язку з викладеним начальнику Управління капітального будівництва Дарницької РДА та заступнику директора ТОВ «Контроль за Будівництвом та Технагляд «Кобуте» повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191, ч.1 ст.366 КК України.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3675