03.10.2019

У Києві ліквідували 2 нарколабораторії, де виготовляли амфетамін для збуту серед студентів (ФОТО)

    

Київською місцевою прокуратурою №6, спільно з ГУ БКОЗ СБ України, на території міста Києва викрито дві нарколабораторіі з виготовлення психотропної речовини “амфетамін” та прекурсору “фенілнітропропен”.
 
В ході досудового розслідування встановлено, що група осіб займалась виготовленням психотропних речовин на орендованих квартирах міста Києва з метою подальшого їх збуту серед громадян з числа студентів вищих навчальних закладів.
 
Так, за результатами проведених обшуків вилучено обладнання для виготовлення психотропних речовин в лабораторних умовах, хімікати, розфасовані порошкоподібні речовини білого кольору у кількості приблизно 600 грамів, понад 800 таблеток зовні схожих на МДМА, до 1 кг речовини ззовні схожої на “марихуану”, понад 500 грам прекурсору “фінілнітропропен”, фасувальні крафт пакети та електронні ваги.
 
За результатами проведених судових експертиз буде вирішено питання щодо кваліфікації дій осіб, причетних до вчинення злочину, та повідомлення їм про підозру за ст. 307, 311, 313 КК України.
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3029