07.10.2019

Київська прокуратура вимагає повернути місту земельну ділянку вартістю 22 млн гривень, відчужену на підставі підробленого рішення Київради

     

Київська місцева прокуратура № 7 через суд вимагає поновити права територіальної громади міста Києва на земельну ділянку, що розташована на проспекті Героїв Сталінграда, вартістю понад 22 млн гривень.
 
Так, під час розслідування кримінального провадження місцевою прокуратурою спільно з ГУ БКОЗ СБ України виявлено факт незаконного вибуття вказаної земельної ділянки із власності територіальної громади на підставі підробленого рішення Київради.
 
Захищаючи інтереси столичної громади, місцева прокуратура звернулась до Оболонського районного суду міста Києва з позовом про визнання правочину недійсним та скасування рішень про державну реєстрацію права власності на спірну ділянку.
 
Крім того, за процесуального керівництва місцевої прокуратури тривають активні слідчі дії у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом шахрайського заволодіння комунальною власністю з метою притягнення винних осіб до відповідальності.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3051