31.10.2019

Учасник нападу на співробітника Адміністрації Президента постав перед судом

     

Київською місцевою прокуратурою № 10 скеровано до суду обвинувальний акт відносно громадянина Республіки Вірменія, котрий обвинувачується у вчиненні розбійного нападу на мешканця столиці.
 
Так, 13 березня 2019 року приблизно о 23 годині 50 хвилин, перебуваючи на вул. Багговутівській у Києві, 34-річний підозрюваний разом із ще одним зловмисником, особа якого на даний час не встановлена, вчинили напад на місцевого мешканця з метою заволодіння його майном.
 
Зловмисники нанесли потерпілому не менше чотирьох ударів в область голови, внаслідок чого потерпілий впав на землю. Після цього заволоділи особистими речами потерпілого, а саме мобільним телефоном та банківською карткою, і втекли з місця вчинення злочину.
 
Тіло потерпілого зранку 14 березня виявили перехожі. Загиблим виявився 46-річний співробітник Адміністрації Президента України.
 
За результатами слідства правоохоронцям вдалося встановити та затримати одного з нападників. Обвинувальний акт відносно підозрюваного за ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством небезпечним для життя особи, яка зазнала нападу) скеровано до Шевченківського райсуду столиці для розгляду по суті.
 
Підозрюваний перебуває під вартою без права внесення застави.
 
Матеріали відносно іншого нападника виділені в окреме кримінальне провадження, досудове розслідування у якому триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 4611