07.11.2019

У Києві судитимуть зловмисника за напад на працівника поліції

              

Київською місцевою прокуратурою №9 затверджено та направлено обвинувальний акт до Солом’янського районного суду м. Києва відносно 28-річного жителя столиці, який здійснив напад на працівника поліції.
 
Інцидент стався у вересні поточного року. Так, під час чергування екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення «домашнє насильство» відносно подружжя похилого віку.
 
Прибувши за адресою та піднявшись до квартири працівники поліції застали чоловіка, який поводився агресивно. Чоловік виявився онуком заявників. Під час з’ясування обставин правопорушення зловмисник почав ображати патрульних, а згодом одному із них умисно наніс тілесні ушкодження.
 
Дії правопорушника органом слідства кваліфіковані за ч. 2 ст. 345 КК України - вчинення умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.
 
За вчинене чоловіку загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. Наразі очікується судовий розгляд.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2776