11.11.2019

Двом чоловікам, затриманим за побиття подружжя, оголошено про підозру

    

За погодження Київської місцевої прокуратури №8 слідчими Святошинського управління поліції повідомлено про підозру у замаху на умисне вбивство двом чоловікам, які під час конфлікту завдали тяжких тілесних ушкоджень подружжю.
 
Інцидент трапився увечері 9 листопада у житловому будинку на вулиці Академіка Кіпріанова.
 
Між одним з підозрюваним та його матір’ю виник конфлікт. Маючи умисел на вчинення умисного вбивства, зловмисник підстеріг матір в під’їзді та завдав їй та її цивільному чоловіку, який за неї вступився, численних ударів дерев’яною битою та молотком по життєво важливим органам. Участь у жорстокому побитті потерпілих брав і його товариш, що мешкає у тому ж будинку.
 
Після того, як потерпілі втратили від отриманих тілесних ушкоджень свідомість, зловмисники залишили їх на сходах. Постраждалих чоловіка та жінку госпіталізували у важкому стані.
 
За результатами оперативно-розшукових заходів зловмисників 1989 та 1990 років народження затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі їм повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 15 п.п.1,12 ч.2 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.
 
Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавленням волі. Досудове розслідування триває.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3142