13.11.2019

Молодиків, які напали на охоронця супермаркету, заарештовано без права на заставу (ФОТО)

    

Київською місцевою прокуратурою №7 за участі Подільського УП ГУНП в м. Києві повідомлено про підозру трьом молодикам у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до втрати внутрішнього органу) КК України.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 10.11.2019 приблизно о 04.30 год. троє підозрюваних 1995, 1996 та 2001 року народження, перебуваючи стані алкогольного сп’яніння, знаходячись у приміщені супермаркету, напали на охоронця, який перебував на робочому місці.
 
Зловмисники спільно завдавали потерпілому ударів руками і ногами, допоки той не впав. Закінчивши побиття, підозрювані втекли з місця події.
 
 
За результатами оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особи нападників, допитали свідків кримінального правопорушення та вилучили відеозапис з місця події.
 
Дії підозрюваних кваліфіковано як умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб. За клопотанням прокуратури відносно підозрюваних застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення застави.
 
Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3174