20.11.2019

Посадовця ГУ ДФС у Київській області затримано одержанні неправомірної вигоди в сумі 2500 доларів США

       

Прокуратурою міста Києва спільно зі слідчим управлінням ГУНП у м. Києві та працівниками Управління стратегічних розслідувань в м. Києві Департаменту стратегічних розслідувань НП України викрито службову особу Ірпінського відділення Вишгородської ОДПІ ГУДФС у Київській області, під час одержання неправомірної вигоди від приватного підприємця.
 
Так, 20.11.2019 на території адміністративної будівлі Ірпінської ОДПІ ГУДФС у Київській області в м. Ірпінь в порядку ст. 208 КПК України затримано головного державного ревізора-інспектора Ірпінського відділення Вишгородської ОДПІ ГУДФС у Київській області після отримання від приватного підприємця грошових коштів в розмірі 2 500 доларів США за не вжиття дій з примусового стягнення податкового боргу, в тому числі не проведення процедури опису та накладання арешту на майно підприємства.
 
На теперішній час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії та вирішуються питання про повідомлення про підозру та обрання затриманому запобіжного заходу.
 
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3571