25.11.2019

Інспектора з охорони навколишнього середовища затримано на одержанні 6000 доларів США неправомірної вигоди

          

Прокуратурою міста Києва спільно зі слідчим управлінням ГУНП у м. Києві за оперативного супроводу ГВ БКОЗ ГУ СБ України у м. Києві та Київській області викрито службову особу Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Київській області, під час одержання неправомірної вигоди від представника підприємства.
 
За версією слідства, державний інспектор з охорони навколишнього середовища відділу Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Київській області, вимагав та отримав у представника комерційного підприємства неправомірну вигоду у розмірі 6 тисяч доларів США за отримання висновку екоаудитора.
 
На теперішній час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії та вирішуються питання про повідомлення про підозру та обрання затриманому запобіжного заходу.
 
Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3233