27.11.2019

Керівника комунального підприємства та підрядника судитимуть за розкрадання півмільйона гривень, виділених на ремонт доріг у столиці

             

Київська місцева прокуратура №9 скерувала до суду обвинувальний акт відносно керівника одного з комунальних підприємств та директора підрядної організації за фактом розтрати та привласнення державних коштів, виділених на ремонт доріг.
 
За даними слідства, у грудні 2018 року керівник комунального підприємства підписав з приватним підприємством 7 договорів на виконання робіт з поточного ремонту доріг у Солом’янському районі міста Києва.
 
Того ж дня зазначені посадовці підписали акти про виконання робіт по вказаним договорам, що не відповідало дійсності. У подальшому на підставі цих договорів на рахунки підприємства-підрядника були перераховані грошові кошти у сумі понад 500 тис гривень за фактично не виконані роботи.
 
За результатом досудового розслідування слідчим відділом Солом’янського УП ГУ НП в місті Києві під процесуальним керівництвом прокурорів Київської місцевої прокуратури №9 директору КП та директору приватного підприємства повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.366 та ч.4 ст.191 КК України.
 
На даний час обвинувальний акт відносно посадовців скеровано до Солом’янського районного суду міста Києва для розгляду по суті.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3501