03.12.2019

Затримано осіб, причетних до вбивства іноземця, тіло якого з вогнепальними пораненнями виявили на Київщині

               

Київської місцевою прокуратурою № 10 спільно з Шевченківським УП ГУ НП у м. Києві затримано двох мешканців Київської області за підозрою у пособництві в умисному вбивстві підприємця - громадянина Грузії, який незадовго до цього прибув у столицю у бізнес справах.
 
Згідно з матеріалами слідства, ввечері 26 листопада 2019 року потерпілий сів у автомобіль в центрі столиці та поїхав у невідомому напрямку. Після цього іноземець перестав виходити на зв'язок із знайомими, у зв’язку з чим останні повідомили про його зникнення правоохоронні органи.
 
У подальшому тіло зниклого іноземця з вогнепальними пораненнями виявили у закинутій криниці на території Київської області.
 
За результатами проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити осіб, які за матеріальну винагороду, вчиняли дії, спрямовані на приховання тіла та знищення речових доказів.
 
Наразі Київської місцевою прокуратурою № 10 затриманим повідомлено про підозру у пособництві в умисному вбивстві. Вирішується питання щодо обрання останнім запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Вживаються заходи, спрямовані на встановлення інших осіб, причетних до злочину, а також мотиви та обставини його вчинення.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 1761