11.01.2020

Затримано підозрюваного у замаху на вбивство 19-річної дівчини

                   

Завдяки злагодженим діям співробітників Київської місцевої прокуратури № 1 та Голосіївського управління поліції затримано чоловіка, який підозрюється у вчиненні нападу на 19-річну дівчину, поєднаному із нанесенням множинних ножових поранень та спробою зґвалтування.
 
Злочин стався 07 січня 2020 року на просп. Лобановського у Голосіївському районі столиці.
 
Чоловік з метою зґвалтування схопив 19-річну дівчину, яка поверталася додому з роботи. Проте потерпіла чинила опір, у зв’язку з чим нападник наніс їй близько 15 колото-різаних ран у різні частини тіла.
 
За результатами розшукових заходів у порядку ст. 208 КПК України затримано мешканця міста Києва, 1990 року народження. Під час затримання у чоловіка виявили та вилучили ніж - ймовірне знаряддя злочину.
 
Наразі слідчими Голосіївського УП ГУНП у місті Києва під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 1 за місцем мешкання затриманого проводиться невідкладний обшук. Затриманому готується повідомлення про підозру.
 
Досудове розслідування здійснюється за ч.2 ст. 15, п.10 ч. 2 ст. 115 КК України.
 
Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2966