14.01.2020

Прокуратура змінила кваліфікацію у провадженні щодо події біля «Оушен плаза» (ФОТО)

           

13 січня 2020 року близько 20 год. 30 хв. до чергової частини Голосіївського управління поліції ГУ НП в м. Києві надійшло повідомлення про те, що за адресою вул. Антоновича, 176 навпроти центрального входу до ТРЦ «Оушен Плаза» стався розрив теплотраси з гарячою водою, внаслідок чого пересічні громадяни отримали опіки.
 
За попередніми даними, невідкладну медичну допомогу внаслідок вказаної події було надано 9 громадянам. За інформацією медичних установ, до яких були госпіталізовані постраждалі, їх стан задовільний. Інформація щодо кількості постраждалих уточнюється.
 
Наразі відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 275 Кримінального кодексу України (Порушення під час розроблення, конструювання, виготовлення чи зберігання промислової продукції правил, що стосуються безпечного її використання, а також порушення під час проектування чи будівництва правил, що стосуються безпечної експлуатації будівель і споруд, особою, яка зобов'язана дотримувати таких правил, якщо це створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров'ю потерпілого).
 
На теперішній час працівниками Голосіївського управління ГУ НП в м. Києві під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №1 проводяться слідчі дії, направлені на встановлення всіх обставин події.
Фото ДСНС
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3341