16.01.2020

Прокуратура повідомила про підозру водію таксі, з вини якого у ДТП постраждало четверо людей

       

Київською місцевою прокуратурою №5 повідомлено про підозру  30-річному водію служби таксі за фактом вчинення ДТП, у якій постраждало четверо людей, у тому числі малолітня дитина.
 
Дорожня пригода сталася близько 2 години ночі 20 жовтня 2019 року на Гостомельському шосе у Києві.
 
Водій таксі, керуючи технічно справним автомобілем марки «Renault», рухаючись без пасажирів по проїзній частині шосе зі сторони с.м.т. Гостомель, грубо порушив Правила дорожнього руху та виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого допустив зіткнення із автомобілем «Opel» іншої служби таксі.
 
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водію «Opel», а також трьом його пасажирам: 37-річній громадянці України, її чоловіку – 40-ому громадянину Великобританії, та їхній 10-річній доньці –– громадянці Великобританії, спричинені середньої тяжкості тілесні ушкодження.
 
За результатами слідчих дій та проведених експертиз водію «Renault»  повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).
 
Наразі досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2844