18.01.2020

За клопотанням прокуратури директора КП «Київський молодіжний центр» відсторонено від виконання обов’язків

            

Подільський районний суд м. Києва задовольнив клопотання Київської місцевої прокуратури № 7 та відсторонив від посади директора КП «Київський молодіжний центр» виконавчого органу Київської міської державної адміністрації, якому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 та ч. 4 ст. 191 КК України.
 
Згідно рішення суду, термін відсторонення як захід забезпечення у кримінальному провадженні діятиме до 9 березня 2020 року.
 
Нагадаємо, 9 січня 2020 року Київська місцева прокуратура № 7 спільно з СВ Подільського УП ГУ НП у м. Києві за матеріалами та оперативним супроводом УСР в м. Києві ДСР НП України повідомила про підозру директору КП «Київський молодіжний центр» у розтраті коштів, виділених на проведення соціальних заходів (https://bit.ly/2v1iF7U).
 
За версією слідства, упродовж 2018-2019 років, директор комунального підприємства спільно з невстановленими особами організували незаконну схему розтрати бюджетних коштів під час реалізації соціальних проектів та проведення заходів.
 
Йдеться, зокрема, про інформаційно-просвітницькі акції для молоді та молодих батьків, військово-патріотичні акції, заходи з популяризації здорового способу життя тощо.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3198