22.01.2020

До суду скеровано обвинувачення щодо 10 членів злочинної наркоорганізації (ФОТО)

            

Під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 9 слідчими СВ Солом’янського УП ГУ НП у місті Києві при оперативному супроводженні працівників ДЗНД СБ України завершено досудове розслідування щодо 10 учасників злочинної організації, котрі займалась виготовленням та збутом наркотичних речовин на території декількох регіонів України.
 
Так, упродовж 2018 – 2019 років за результатами гласних та негласних слідчих (розшукових) дій задокументовано діяльність скоординованої групи осіб, котрі згідно розподілених ролей займались вирощуванням, пересиланням та збутом на території України канабісу.
 
Під час санкціонованих слідчих дій правоохоронці вилучили у помешканнях зловмисників 65 кг канабісу, 15 кг насіння коноплі, 76 кущів коноплі, психотропні речовини, а також незареєстровану вогнепальну зброю, банківські картки, грошові кошти, отримані від незаконної діяльності та інші речові докази, що підтверджують протиправні дії.
 
Наразі обвинувальний акт за обвинуваченням 10 осіб, в тому числі стосовно організатора, за ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 28 ч. 3 ст. 307 КК України направлено до Солом’янського районного суду м. Києва. Одного з учасників злочинної організації оголошено в розшук.
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2788