27.01.2020

Повідомлено про підозру молодикам, які упродовж однієї ночі вчинили 2 напади у Солом’янському районі столиці

              

Київською місцевою прокуратурою № 9 повідомлено про підозру двом чоловікам, затриманим за підозрою у вчиненні грабежу та розбійного нападу на території Солом’янського району.
 
Згідно з матеріалами слідства, в ніч на 21 січня 2020 року вказані особи, перебуваючи на території парку «КПІ», здійснили напад на  перехожого та відібрали у нього мобільний телефон. За декілька годин на вулиці Борщагівській зловмисники під погрозою ножа відібрали мобільний телефон ще й у неповнолітнього хлопця.
 
За результатами розшукових заходів працівникам поліції вдалося затримати двох нападників. Ними виявилися мешканці столиці, 1992 та 1998 років народження. Місцезнаходження їх спільника наразі встановлюється.
 
Затриманим особам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинений групою осіб) та ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). За клопотанням місцевої прокуратури обом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва
 

кількість переглядів: 3232