27.01.2020

Іноземця, який обікрав машину співачки у центрі Києва, взято під варту

              

За клопотанням Київської місцевої прокуратури № 10 зловмиснику, який, за даними слідства, здійснив крадіжку з автомобіля в центрі столиці та викрав цінні речі відомої співачки, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці.
 
Так, 11 січня 2020 року до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Богдана Хмельницького невідома особа шляхом розбиття заднього скла в автомобілі викрала з салону сумку з грошима та коштовностями потерпілої.
 
За результатами розшукових заходів слідчі Шевченківського управління поліції ГУНП в м. Києві встановили чоловіка, причетного до цього злочину. Ним виявився громадянин Грузії, 1979 р.н. Під час обшуку в приватному будинку, де він тимчасово мешкав, правоохоронці вилучили золоті вироби, відеореєстратор, антени, зарядні пристрої, GPS Tracker, автомобільні брелки та сім-карти.
 
Наразі іноземцю повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 185 КК України та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі понад 630 тис. гривень.
 
Станом на 27 січня 2020 року заставу не внесено. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3042