31.01.2020

Вандалу, який пошкодив освітлення на Алеї художників, повідомлено про підозру

    

Київською місцевою прокуратурою № 7 спільно з Подільським управлінням поліції ГУ НП в м. Києві встановлено особу, яка в ніч на 29 січня 2020 року, пошкодила елементи освітлення на Алеї художників у Києві.
 
Камери відеоспостереження зафіксували, як група молодиків рухалася вздовж оновленої алеї. У цей час один з учасників компанії наблизився до огороджувального паркану та почав демонстративно обривати світлодіодну стрічку, призначену для декоративного освітлення громадського місця.
 
Вказані дії зловмисник не припинив, попри зауваження своїх знайомих, та вперто продовжував псувати освітлювальний пристрій, періодично обриваючи його окремі шматки. 
 
За результатами розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 20-річний мешканець Бориспільського району Київської області.
 
31 січня 2020 року за погодження Київської місцевої прокуратури № 7 молодику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю). Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3104