03.02.2020

До 8 років засуджено зухвалих грабіжників за напад на літнього киянина

                   

За підтримання державного обвинувачення Київською місцевою прокуратурою № 4 засуджено двох раніше судимих чоловіків, які взимку 2017 року зухвало напали на пенсіонера та пограбували його.
 
Встановлено, що обвинувачені, перебуваючи у під’їзді поруч із квартирою 81-річного потерпілого, поводили себе голосно, у зв’язку з чим потерпілий зробив їм зауваження. Не бажаючи припиняти своє дозвілля, зловмисники агресивно відреагували на зауваження та стали наносити літньому чоловіку численні удари в область тулуба та голови, від яких останній втратив свідомість.
 
Скориставшись безпорадним станом пенсіонера, зловмисники проникли до його квартири з метою заволодіння його майном. Однак на підозрілий шум у помешканні відреагували сусіди. Нападники швидко втекли з місця вчинення злочину, прихопивши годинник та газовий револьвер пенсіонера.
 
Згідно вироку Дніпровського районного суду м. Києва  обвинувачених визнано винними у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 125 (нанесення легких тілесних ушкоджень) та ч. 3 ст. 186 (грабіж) КК України та засуджено до 8 років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2823