05.02.2020

Громадянина Бразилії засуджено до 10 років за контрабанду кокаїну (ФОТО)

             

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Київської місцевої прокуратури № 7 до 10 років позбавлення волі засуджено 25-річного громадянина Бразилії, викритого на контрабанді «кокаїну» в особливо великих розмірах.
 
Злочин стався 22.10.2018 в приміщенні міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) м. Києва.
 
Під час огляду багажу громадянина Бразилії з подвійного дна його валізи вилучили 2 пакунки, всередині яких знаходилася порошкоподібна речовина білого кольору – «кокаїн» масою брутто 4,1 кілограм.
 
За результатами досудового слідства дії іноземця кваліфіковано за ч. 3 ст. 305 КК України (контрабанда наркотичних засобів в особливо великих розмірах) та ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне зберігання та перевезення наркотичних засобів з метою збуту в особливо великих розмірах).
 
Вироком Солом’янського районного суду міста Києва з урахуванням позиції прокурора зловмисника визнано винним у вчиненні інкримінованих злочинів та призначено остаточне покарання у виді 10 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, яке належить обвинуваченому на праві власності на території України.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3594