11.02.2020

Засудженого за смерть 2-річної дитини оголошено у розшук

                    

Прокуратурою міста Києва до Ірпінського відділу ГУ НП в Київській області скеровано лист щодо організації виконання рішення Київського апеляційного суду, який визнав незаконним умовно-дострокове звільнення засудженого Балакірева О.П.
 
Під час проведення оперативних заходів працівники поліції з’ясували, що засуджений зник з місця проживання у селищі Коцюбинське та місце його знаходження наразі не відомо.
 
У зв`язку із цим, Ірпінським відділом ГУ НП в Київській області заведено оперативно-розшукову справу з метою встановлення місцезнаходження засудженого Балакірева О.П. та його оголошено у розшук.
 
Органи прокуратури міста Києва та Київської області у взаємодії з Національною поліцією вживають всіх заходів для затримання вказаного громадянина та поміщення його в установу попереднього ув’язнення для подальшого відбування покарання.
 
Як повідомлялося, Балакірев О.П. був засуджений до 10 років позбавлення волі за спричинення смерті 2-річній дитині.
 
У листопаді 2019 року Шевченківський районний суд столиці незаконно звільнив його від відбуття покарання умовно-достроково.
 
05.02.2020 за апеляцією столичної прокуратури Київський апеляційний суд скасував незаконну ухвалу Шевченківського районного суду міста Києва.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 3009