19.02.2020

Виконувач обов’язків прокурора міста Києва Євген Стояновський взяв участь в експертній дискусії з питань реформування обласних прокуратур

          

Виконувач обов’язків прокурора міста Києва Євген Стояновський взяв участь в експертній дискусії з питань реформування обласних прокуратур, яка відбулась в Офісі Генерального прокурора під головуванням Генерального прокурора Руслана Рябошапки.
 
Учасниками зустрічі були заступники Генерального прокурора, представники структурних підрозділів Офісу Генерального прокурора, прокурори Львівської, Запорізької, Черкаської, Херсонської областей, керівники окремих місцевих прокуратур. До участі в дискусії також були запрошені заступниця Голови Офісу Ради Європи в Україні Олена Литвиненко, колишній Президент Міжнародної асоціації прокурорів та член Венеціанської комісії Джеймс Хамільтон, інші міжнародні експерти.
 
Під час заходу обговорювали сучасну модель обласних прокуратур, навантаження процесуальних керівників, ефективність їхньої діяльності, штатну структуру та чисельність, а також концепцію нової моделі обласних прокуратур та шляхи їх реформування з урахуванням міжнародного досвіду.
 
Захід пройшов у форматі дискусії та відкритого обміну думками.
 

кількість переглядів: 3141