28.02.2020

У регіонах почалася атестація прокурорів: у першому етапі планують взяти участь 262 прокурора апарату прокуратури міста Києва

               

У регіонах почалася атестація прокурорів: у першому етапі планують взяти участь 262 прокурора апарату прокуратури міста Києва
 
Атестація прокурорів регіональних прокуратур є наступним етапом реформи органів прокуратури, яка розпочалася минулого року, та передбачає атестацію всіх прокурорів України.
 
Перший та другий етапи атестації прокурорські працівники столиці пройдуть з 2 по 5 березня 2020 року. Бажання взяти участь у ній виявили 262 співробітника прокуратури міста Києва, які здаватимуть тести в різні дні для забезпечення безперервності роботи відомства.
 
Загалом участь у першому етапі атестації візьмуть 3697 прокурорів з усіх обласних центрів України, АР Крим та військових прокуратур регіонів України і об’єднаних сил.
 
Процес атестації однаковий для усіх прокурорів та аналогічний процедурі атестації в Офісі Генерального прокурора. Він складатиметься з трьох етапів – тесту на знання законодавства, тесту на загальні здібності та співбесіди з кадровою комісією.
 
Результати атестації будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Офісу Генерального прокурора.
 
Більш детально за посиланням: https://bit.ly/2T8chp2

кількість переглядів: 3609