06.03.2020

Наркоділка, який перевозив 5 тис. таблеток МДМА, засуджено до 9 років позбавлення волі

                 

За результатами підтримання публічного обвинувачення прокурорами Київської місцевої прокуратури № 7 до 9 років позбавлення волі засуджено уродженця м. Черкаси, який незаконно придбав та зберігав з метою збуту психотропні речовини в особливо великих розмірах.
 
Працівники місцевої прокуратури спільно з Подільським управлінням поліції та ГУ БКОЗ СБУ затримали обвинуваченого влітку 2017 року на території міста Києва, одразу після прибуття останнім рейсовим автобусом з території Німеччини.
 
У ході огляду його особистих речей правоохоронці виявили та вилучили майже 5 тис. таблеток із вмістом особливо небезпечної психотропної речовини МДМА, які були сховані в упаковки з-під кави.
 
Крім того, під час досудового розслідування встановлено, що особа за адресою свого проживання незаконно вирощувала коноплю.
 
Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне придбання та зберігання психотропних речовин з метою збуту та в особливо великих розмірах) та ч. 1 ст. 310 КК України (незаконне вирощування конопель).
 
Вироком Святошинського районного суду міста Києва з урахуванням позиції прокурора зловмисника визнано винним у вказаних кримінальних правопорушеннях та засуджено до 9 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2823