13.03.2020

Прокуратура відстояла в апеляції довічне позбавлення волі для організатора вбивств таксистів у Києві

    

Завдяки принциповій позиції прокуратури міста Києва рішенням Київського апеляційного суду залишено без змін вирок суду, яким організатора злочинної групи, причетної до серії нападів на таксистів, засуджено до довічного позбавлення волі, а трьох його спільників до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Учасникам злочинної групи інкримінуються вбивство та 2 замахи на вбивство водіїв-перевізників з метою заволодіння їх транспортними засобами, які сталися на території столиці влітку 2016 року.
 
Своїх жертв зловмисники знаходили за оголошеннями в Інтернеті. Одного з таксистів обвинувачені жорстоко вбили на березі річки Дніпро, після чого спалили його тіло, а знівечені останки закопали у безлюдному місці. У такий же спосіб вказані особи намагалися позбавити життя ще двох людей, та навіть викопали ями для своїх жертв. І лише завдяки злагодженій та оперативній роботі столичних правоохоронців скоєнню цих вбивств вдалось запобігти. 
 
Як повідомив прокурор відділу столичної прокуратури Дмитро Величко, призначене покарання у повній мірі відповідає тяжкості злочинів та позиції державного обвинувачення в суді.
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2968