16.03.2020

У Києві ліквідували канал збуту наркотиків та психотропних речовин на суму 2 млн гривень (ФОТО)

     

Під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 6 слідчим відділом Печерського УП ГУНП у місті Києві за оперативного супроводження ГУБКОЗ СБУ припинено діяльність групи осіб, причетних до незаконного збуту на території столиці наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах.
 
ході документування діяльності цієї групи правоохоронці провели 4 контрольованих закупки наркотичних речовин.
 
Слідством встановлено, що предметом збуту були наркотичні засоби, які доставлялись в Україну контрабандних шляхом, зокрема, кокаїн, МДМА та канабіс.
 
Під час обшуків, проведених за місцем проживання причетних осіб, виявлено та вилучено значну кількість наркотичних та психотропних речовин, у тому числі розфасованих для подальшого продажу. Їх вартість на «чорному ринку» становить понад 2 млн гривень.
 
На теперішній час трьом учасникам злочинної групи повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 КК України та до Печерського районного суду Києва скеровано клопотання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.
 
Крім того, за результатами проведення слідчих (розшукових) дій та відповідних експертиз буде вирішено питання про притягнення до кримінальної відповідальності інших учасників злочинної групи.
 
 
 
Прес-служба прокуратури міста Києва

кількість переглядів: 2832